Aanbieding!

HBM 900 Watt Professionele Reciprozaag Inclusief 3 Zaagbladen

 49,95

Aantal

Uitverkocht

EAN: 7435125775749 Artikelnummer: 10633 Categorie:

Productomschrijving van HBM 900 Watt Professionele Reciprozaag Inclusief 3 Zaagbladen

Een reciprozaag is vaak de beste tool voor het afkorten van balken en profielen van alle soorten materiaal in alle denkbare standen. Het is een gereedschap dat bedoeld is om gebruikt te worden op moeilijk te bereiken plekken en gezien kan worden als grote-, doch veelzijdiger broer van een decoupeerzaag, die geschikt is voor veel zwaarder werk dan een decoupeerzaag en toch ook zeer precies gebruikt kan worden. Hierdoor is het een onmisbaar stuk gereedschap voor de houtbouwer, de klusser op locatie, en zeker ook voor de sloper.

Met zijn slag van 22 mm maakt deze machine korte metten met hout (tot 150 mm), staal (tot 15 mm) en non ferro metalen (tot 32 mm) in werkelijk iedere stand op iedere plek.

Deze HBM reciprozaag heeft als extraatje een handvat dat 90° en -90° dwars gezet (en vergrendeld) kan worden. Hierdoor wordt de machine nog makkelijker inzetbaar op moeilijke plekken en kan je er voor zorgen dat deze sterke elektrische zaagmachine altijd goed kan worden vastgehouden.

Het werkstuk wordt verlicht door een powerled, zodat je ook in donkere hoekjes kan zien wat je doet. De kop is voorzien van een snelspankoppeling, dus geen gedoe met sleuteltjes om van zaagblad te wisselen. Tijdens het wisselen van zaagblad kun je op de blokkeringsknop drukken, om de zaag in 1 stand vast te zetten. Dat is handig, maar ook veilig.

In de trekker op het handvat bevindt zich een wieltje waarmee het maximale toerental geregeld kan worden bij het volledig indrukken van de trekker. Dat is bedoeld voor die zaagsneden die met grote voorzichtigheid uitgevoerd moeten worden.

De HBM reciprozaag met zijn zeer sterke 900 Watt motor, wordt standaard geleverd inclusief 3 verschillende zaagbladen voor metaal, plastic en hout.

Technische gegevens

  • Voltage 230 Volt
  • Vermogen 900 Watt
  • Toerental maximaal 2800 per minuut
  • Max zaag dikte hout 150 mm
  • Max zaag dikte metaal 15 mm
  • Max zaagdikte kunststof 32 mm

Extra informatie

Gewicht 2.9 kg