Aanbieding!

HBM 250 mm. Cirkelzaagtafel Met 2 Zijtafels 2000 Watt

 239,95

Aantal
EAN: 7435125784772 Artikelnummer: 10726 Categorie:

Productomschrijving

Deze cirkelzaagtafel is uitgevoerd met een vergroting van de zaagtafel aan de achterzijde en aan de twee zijkanten. Deze zaagtafel extensies bieden ondersteuning aan de bredere en langere werkstukken, wat maken het zagen hiervan een stuk makkelijker maakt.

Desondanks is deze cirkelzaagmachine zeer licht en daardoor zeer geschikt om mee te nemen naar een klus. De 2000 Watt motor is zeer krachtig en ruim in staat is om moeiteloos tot een diepte van zo’n 70 mm te zagen in iedere houtsoort.
De extra brede en lange zaagtafel en de extra steunpoten aan de achterzijde, maakt de machine zeer geschikt voor het zagen van platen. De langsgeleider kan aan beide zijden van het zaagblad worden gebruikt en kan rechtop of liggend worden gemonteerd.
Schuinstelling en zaagdiepte kunnen snel worden ingesteld met een handwiel onder de tafel. Een duwstok en sleutels zijn meegeleverd en kunnen aan de zaagmachine worden gemonteerd zodat alles bij elkaar blijft. Dat maakt deze cirkelzaagtafel zeer geschikt voor de mobiele klusser, maar ook voor de houtbouwer met weinig ruimte, die de zaagtafel makkelijk buiten de te kleine werkplaats moet kunnen neerzetten.

Technische eigenschappen

  • Voltage 230 volt
  • Motorvermogen 2000 watt
  • Zaagblad diameter 250 mm
  • Max. zaaghoogte 70 mm

Extra informatie

Gewicht 20 kg