Aanbieding!

HBM Verrijdbare Montagetafel met Olieopvangbak en Lade

 499,95

Aantal
EAN: 7435125831896 Artikelnummer: 11127 Categorieën: ,

Productomschrijving

Bij het demonteren van motoren, versnellingsbakken en hydraulische werktuigen is het onvermijdelijk dat er olie (of koelwater) vrijkomt en lekt. Op een normale werktafel is dat een probleem dat al snel tot zeer onwenselijke situaties kan leiden. Olie die langzaam van het tafelblad afdruipt en op de grond terecht komt levert al snel gevaarlijke situaties op in een werkplaats.

Daar is deze montagetafel met opvangbak een ideale oplossing voor! Deze werktafel met gepoedercoate stalen werkblad en onderstel, heeft een afschot naar één centraal punt. In dit punt zit een klein gat in de tafel en onder dit gat bevindt zich een Polypropyleen opvangbak. Deze opvangbak hangt in een rails waarmee de opvangbak onder de tafel vandaan geschoven kan worden om hem te kunnen ledigen.

Tevens beschikt deze montagetafel over een afsluitbare lade, handig voor gereedschappen en onderdelen. Om deze montagetafel nog beter inzetbaar te maken, zeker voor zware voorwerpen als motoren, staat de tafel op wielen, zodat de tafel naar de motor(hefkraan) kan worden gereden.

Dat maakt deze verrijdbare montagetafel een handig mobiel montagestation, dat een welkome aanvulling vormt op menig werkplaats.

Technische gegevens

  • capaciteit 260kg
  • Lengte 1200mm
  • Breedte 640mm
  • Hoogte 872mm

Extra informatie

Gewicht 62 kg