Aanbieding!

Hyundai 5 in 1 Snoeimachine 2-takt Benzine

 239,95

Aantal

Uitverkocht

EAN: 08718502571837 Artikelnummer: H130475 Categorieën: ,

Productomschrijving van Hyundai 5 in 1 Snoeimachine 2-takt Benzine

Niet één of twee, maar wel 5 motorische tuinmachines in éen. Met deze Hyundai 5-in-1 multifunctionele tuinmachine beschikt u in één klap over een bosmaaier, grastrimmer, kettingzaag, heggenschaar én boomzaag met bezine motor. Maaien, kappen, zagen, trimmer of wieden, voor elke tuinwerkzaamheid heeft u een duurzaam en efficiënt apparaat. Geschikt voor laag bij de grond, maar op moeilijk te bereiken plaatsen door de diverse verlengstukken en accessoires.
Een multfunctionele Hyundai tuinmachine voorzien van een krachtige 2-takt benzinemotor en is met alle op één machine eenvoudige verwisselbare delen een uiterst handig stuk gereedschap voor alle tuinseizoenen.

De bosmaaier.

Hiermee maait u eenvoudig en snel tal van planten, grassoorten en begroeienen. Geschikt voorbeeld bijvoorbeeld riet, klimplanten, onkruid, struiken en gras. Uitgerust met een 3-tands snijblad voor een maximale maaibreedte van 255 mm.

De grastrimmer.

Hiermee trimt u gazons en graskanten tot een prachtig biljartlaken. Uitgerust met een ‘tap&go’-snijkop met nylon snoeidraad voor een maximale maaibreedte van 430 mm.

De heggenschaar.

Hiermee snoeit u met veel gemak hagen en struiken. Uitgerust met een tweezijdig snijdend mes met een lengte van 43 cm. Door de 180 graden kantelmogelijkheid is deze heggenschaar in staat om in 12 posities de meest lastige hoeken te snoeien. Bovendien is de heggenschaar voorzien van een veiligheidssysteem en te gebruiken in combinatie met het telescopische verlengstuk.

De kettingzaag.

Hiermee zaagt u eenvoudig bomen en grote takken in delen. Zonder kracht, zonder moeite. Het dubbel geslepen snijblad heeft een lengte van 295 mm. Bovendien is de kettingzaag voorzien van een veiligheidssysteem en te gebruiken in combinatie met het telescopische verlengstuk.

De boomzaag.

Hiermee snoeit en zaagt u boomtakken en struiken tot op 10 meter hoogte. Combineer de heggenschaar of kettingzaag met het telescopische verlengstuk en u creëert een boomzaag voor het snoeien en zagen van bomen en grote struiken.
Voorzien van diverse veiligheidssystemen voor veilig en verantwoord gebruik.

Technische eigenschappen

  • Toerental 7500 RPM.
  • Heggenschaar snijlengte 430 mm, 180 graden draaibaar, max. Ø 19 mm.-Grastrimmer: maaibreedte 430 mm, Tap&Go maaikop.
  • Bosmaaier 3-tands snijmes (Ø 255 mm).
  • Kettingzaag snijblad 29,5 cm.
  • Geluidsniveau 110 dB (varieert per toepassing)
  • Brandstofcapaciteit 1.2 liter.
  • Brandstof Euro ongelood (basis).
  • Oliecapaciteit 150 milliliter.
  • Afmeting 107 x 28 x 30 cm.
  • Gewicht 9 kg (gemiddeld, varieert bij de verschillende toepassingen).

Extra informatie

Gewicht 16 kg