Michelin 49 Delig Luchtgereedschapset

 99,95

Aantal
EAN: 7435125698680 Artikelnummer: 1126000427 Categorieën: ,

Productomschrijving

De set luchtgereedschappen bestaat uit een pneumatische slagmoersleutel, een pneumatische ratel, een pneumatische beitel en een blaaspistool, alles inclusief vele extra’s en accessoires.

Zo is de slagmoersleutel compleet geleverd met een dopsleutel set bestaande uit de meest gangbare empirische- en metrische maten dopsleutels. Ook kunnen deze dopsleutels worden gebruikt op de ratel die verder wordt aangevuld met een bithouder en een complete bitset.

De beitel wordt geleverd met drie type beitels. Met deze beitels kunt u gemakkelijk tegels van badkamermuren verwijderen, en zelfs gemetselde muren gecontroleerd en gedoseerd afbreken.

Het blaaspistool wordt compleet geleverd met de diverse nozzles voor reinigingswerkzaamheden, en voor het oppompen van ballen, fietsbanden en autobanden.

De set wordt bovendien nog verder aangevuld met een vrij roteerbare koppeling die u de vrijheid geeft om het gereedschap in alle standen te gebruiken zonder de luchtslang te verdraaien. Daarbij bevat de set ook nog een snelkoppeling en alle benodigde insteeknippels, slangnippels, en verloopnippels, voor de pneumatische tools uit deze set. Omdat het hier luchtgereedschappen betreft is er zelfs gedacht aan een olievernevelaar, die in de luchttoevoer kan worden opgenomen, om de smering van het gereedschap automatisch te laten plaatsvinden. Dit verhoogd de levensduur van het luchtgereedschap.

Alle gereedschappen uit deze set werken met een werkdruk van 6 bar, zodat u elke compressor, dus ook een low noise compressor, voor deze set kan gebruiken.

De handige opbergkoffer maakt van deze zeer complete luchtgereedschapset een compacte draagbare werkplaats die u overal naartoe kan meenemen. Dit is de ideale gereedschapset voor een klussenbus met compressor, maar ook voor de vakman in de garage en in huis.