HBM 168 Cm. 13 Laden Professionele Heavy Duty Geredschapswagen, Werkbank met Massief Houten Werkblad

 1.299,95

Aantal

Uitverkocht

EAN: 7435125785755 Artikelnummer: 10732 Categorie:

Productomschrijving van HBM 168 Cm. 13 Laden Professionele Heavy Duty Gereedschapswagen, Werkbank met Massief Houten Werkblad

Degelijkheid heeft een gezicht! Dat is het gezicht van deze gereedschapswagen / werkbank combi!

Alles aan deze combinatie is mooi en goed afgewerkt. De laden lopen op stevige kogelomloop railsen, het staal is dik, de poedercoating is mooi opgebracht.

Dankzij de verschillende hoogtes van de laden is deze gereedschapswagen geschikt voor het opslaan van zowel gereedschappen als onderdelen. De bovenste laden zijn laag en bedoeld voor gereedschappen en de onderste laden voor grotere zaken. De met een deur afsluitbare kast maakt deze werkbank helemaal universeel toepasbaar.
De gereedschapsrekken / gaatjesrekken aan beide kopse kanten van deze verrijdbare werkplek bieden nog meer ruimte voor veelgebruikte tools.
De heavy duty zwenkwielen kunnen elk een gewicht aan van 150 kg, waardoor deze gereedschapswagen met zijn massief houten werkblad dus wel degelijk geschikt is om ook echt als werktafel dienst te doen.
Deze kast met zijn stootrubbers op iedere hoek, en stevige handvaten aan beiden uiteinden, is echt ideaal als een verplaatsbaar gereedschapcentrum voor de automotive branche of de grote werkplaats.

Extra informatie

Gewicht 151 kg