Aanbieding!

HBM 12 Volt 200 Liter Kunststof Mobiele Dieseltank

 599,95

Aantal
EAN: 7435125731714 Artikelnummer: 10229 Categorie:

Productomschrijving

Je eigen tankstation? Dat kan! Met deze mobiele dieseltanks kan je een voorraad van 200 liter diesel altijd bij je in de buurt houden. Dat is zeer handig voor het bijtanken van je diesel generator, diesel kachel, of andere diesel gestookte apparatuur. Vaak heeft deze apparatuur als nadeel dat het bijtanken van de vaak kleine tanks waarmee deze apparaten zijn uitgevoerd, zeer regelmatig moet gebeuren. Elke keer met het desbetreffende apparaat naar het dichtstbijzijnde tankstation rijden is eigenlijk geen optie en sjouwen met jerrycans en daarmee steeds overgieten in de kleine tanks is ook geen pretje en geeft veel geklieder.
Aan de onderkant van de tanks zijn uitsparingen gemaakt voor de lepels van een vorkheftruck of palletwagen. Op die manier kan je de volle tank dus verplaatsen. Als de tanks leeg zijn, zijn ze erg licht en dus gemakkelijk op te tillen.
De tanks zijn gemaakt van Polyethyleen (PE) en zijn daarmee slagvast. Ze zijn voorzien van een 12V dieselpomp die een opbrengst heeft van 40 liter per minuut. De pomp wordt bediend met een volwaardig vulpistool, zoals je dat kent van een tankstation. Dit vulpistool (nozzle) is bevestigd aan een 2.5 meter lange brandstofslang, zodat je een voldoende groot bereik heb met het vulpistool.
De dieseltank heeft een deksel dat met een hangslot kan worden afgesloten. Als de deksel dicht is kan de brandstofslang (en ook de 12V klemmen) buiten de tank blijven hangen, maar ook onder de deksel worden opgerold. Dat maakt deze dieseltanks een zeer nette en veilige oplossing voor de opslag en distributie van je diesel.