Aanbieding!

HBM 350 Watt Professionele Excentrische Schuurmachine Met Variable Toerental

 149,95

Aantal
EAN: 7435125781733 Artikelnummer: 10693 Categorie:

Productomschrijving van HBM 350 Watt Professionele Excentrische Schuurmachine Met Variable Toerental

Over deze borstelloze elektronisch geregelde excentrische schuurmachine is goed nagedacht! Deze machine combineert alle het goede van een kleine in-de-muis-van-één-hand passende excentrische schuurmachine, met de kracht en professionaliteit van een grote schuurmachine met een borstelloze motor met elektronische toerenregeling en met een stofafzuigsysteem, zoals dat enkel op de professionele machines voorkomt.

Het toerental is regelbaar middels een + en – knop op het handvat. De schuurmachine is zo vormgegeven dat hij zowel met 1 hand als met twee handen beetgepakt kan worden. Net als bij veel pneumatische handgereedschap, is ook deze elektronische machine voorzien van een dodemansknop die de vorm heeft van je handpalm en die je automatisch naar beneden drukt als je de machine gebruikt (zelfs met 1 hand).

De stofafzuiging kan zowel actief als passief plaatsvinden, hetgeen betekent dat een stofzuiger op de machine kan worden aangesloten middels een lange meegeleverde flexibele buis, maar dat ook zonder stofzuiger de machine het stof uitwerpt door de ingebouwde ventilator.

De meegeleverde schuurschijven worden middels klittenband op de machine vastgezet en zijn stof-doorlatend over het gehele oppervlak voor een optimale stofafvoer. Dergelijke professionele schuurschijven zullen veel minder snel verstoppen door ophoping van stof dan normale schuurschijven. De machine is geschikt voor zowel deze professionele schuurschijven als voor de normale schuurschijven met klittenband bevestiging.

De krachtige 350 Watt motor heeft geen enkele moeite met de excentriciteit van 5 mm, ook niet als de machine flink wordt aangedrukt op het werkstuk. De motor heeft bovendien geen koolborstels, en dat maakt bij een machine die vibreert een groot verschil in de levensduur van de machine.

Samengevat is dit dus een professionele machine die geschikt is voor het grote werk, die bediend kan worden met 1 of met 2 handen en die geschikt is om met diverse soorten schuurschijven te werken.

Technische eigenschappen

 

  • Voltage 230 Volt
  • Vermogen 350 Watt
  • Snelheid onbelast 4000-10000 per min.
  • Diameter schuurschijf 150 mm
  • Nominale excentriciteit 5 mm

Extra informatie

Gewicht 2 kg