Aanbieding!

HBM 300 Watt 11 mm. Professioneel Lijmpistool met Verstelbare Temperatuur en Digitaal Display

 59,95

Aantal
EAN: 7435125792746 Artikelnummer: 10802 Categorie:

Productomschrijving

Dankzij het 500 Watt verwarmingselement van dit lijmpistool is dit lijmpistool in staat om zeer nauwkeurig een temperatuur vast te houden (snelle reactie op afkoelen bij doorvoer van het lijmpatroon). Hierdoor kan zowel bij zeer hoge als (voor smeltlijm) zeer lage temperaturen gewerkt worden. Zodoende kan je de verlijmingstemperatuur laten afhangen van de te verlijmen objecten, in plaats van afhankelijk te zijn van het lijmpistool.

Op dit lijmpistool kan de temperatuur digitaal worden ingesteld met de twee pijltjestoetsen onderaan het LED display waarop de temperatuur wordt weergegeven. Tijdens het instellen van de temperatuur wordt de ingestelde temperatuur kort weergegeven. Na enkele seconden toont het display de huidige temperatuur in de smeltkamer.

Verder is dit lijmpistool zo ontworpen dat het zeer prettig kan worden vastgehouden. Dankzij de grote trekker kost het zeer weinig moeite om het lijmpatroon (waarvan er drie worden meegeleverd) in de smeltkamer verder te duwen. Ook is dankzij de grote trekker de hoeveelheid smeltlijm die wordt uitgestoten zeer goed te doseren. Op de achterzijde van het lijmpistool is zelfs een instelbare aanslag te vinden, waarmee de maximale hoeveelheid lijm per trekker beweging kan worden ingesteld.

Tot slot is er het handige verchroomde onderstel waarop het lijmpistool altijd stevig kan worden neergezet. Dit alles maakt dit lijmpistool met recht een professionele tool voor een industriële vorm van verlijmen.

Productspecificaties

  • Vermogen 500 Watt
  • Geschikt voor 11mm lijmpatronen

Leveringsomvang

  • 3 stuks 11mm lijmpatronen
  • Houder
  • Handleiding

Extra informatie

Gewicht 0,9 kg