Aanbieding!

HBM 1200 Watt Professionele Draagbare Stofafzuiginstallatie Met Adapterset

 119,95

Aantal

Uitverkocht

EAN: 7435125766723 Artikelnummer: 10535 Categorie:

Productomschrijving van HBM 1200 Watt Professionele Draagbare Stofafzuiginstallatie Met Adapterset

Deze draagbare stofafzuiger is bedoeld voor alle situaties waarin een stationaire afzuiginstallatie niet kan worden toegepast. Het is de ideale oplossing voor de mobiele klusser en iedere professionele houtbouwer, omdat deze stofafzuiger makkelijk mee te nemen is naar iedere locatie. Deze afzuiger is ook zeer geschikt als zakloos alternatief voor een stationair stofafzuigsysteem of voor de werkplaats met weinig ruimte.

Met deze stofafzuiginstallatie heb je dus geen zakken nodig. Het ledigen van het metalen vat is voldoende. Dit is geen gewone stofzuiger, al doet de vorm dat wel vermoeden. Dit is een heuse zakloze stofafzuiger met een 100 mm diameter aanzuigopening, zodat deze afzuiger geen last zal hebben van verstoppingen door grote splinters.

Dankzij alle meegeleverde adapter hulpstukken en buisklemmen, kan deze machine op vrijwel alle gereedschappen worden aangesloten. Deze grote stofzuiger is daarmee geschikt voor zowel handgereedschappen als grotere machines, mede dankzij de krachtige 1200 watt motor.

Technische gegevens

  • Vermogen 1200 Watt
  • Diameter slang 100 mm

Extra informatie

Gewicht 5 kg