Aanbieding!

HBM Deluxe Garagestoel Met 2 Laden

 59,95

Aantal
EAN: 7435125652613 Artikelnummer: 9655 Categorie:

Productomschrijving

Als je op je gemak aan je auto of grote werkstuk wilt sleutelen en je wilt je gereedschap bij de hand houden, maar niet een hele gereedschapswagen mee hoeven slepen, dan is deze garagestoel met gereedschaps lades precies wat je zoekt.

Deze garagekruk is een mini gereedschapswagen en een kruk met zwenkwielen in één. Deze toolbox op wielen bestaat uit een klep die opengeklapt kan worden, die tevens een zachte zitting is en waaronder zich een compartiment bevindt, waarin veel gereedschap kan worden opgeborgen. Onder dit compartiment bevinden zich twee lades waarin nog meer gereedschap kan worden opgeslagen.

De zachte zitting zorgt voor een comfortabele zit in een actieve houding. Naast de zitting bevinden zich aan weerszijden twee gereedschapsrekjes met daarin gaten in de diverse maten, zodat er vele soorten tangen en schroevendraaiers in passen. Ook is er gedacht aan een bekerhouder.

Met deze handige gereedschapsstoel heb je alle gereedschappen dicht bij de hand en kun je zittend sleutelen in alle comfort, terwijl je van plek naar plek rijdt!