Aanbieding!

HBM 125 mm. Multi-hoek Verstelbare Bankschroef – 360 Graden Draaibaar

 14,95

Aantal
EAN: 7435125678613 Artikelnummer: 9913 Categorie:

Productomschrijving

Sterke klem bankschroef. 70 mm rubberen kaken met 50 mm openingscapaciteit. 360° draaibare kop met een 45° kantelcapaciteit. Rubberen tafel bescherming voorkomt markeringen.

Met deze bankschroef met extra brede bek, kan je alle kanten op. Deze bankschroef is volledig 360° draaibaar om zijn as en daardoor zeer geschikt voor het vastzetten van je werkstuk tijdens solderen of hardsolderen. Door de smalle bek heeft deze bankschroef een lagere warmteopname dan groter uitgevoerde bankschroeven, wat ook weer bijdraagt aan de geschiktheid voor soldeerwerkzaamheden. De bekken zijn voorzien van een diamant karteling, voor een goede grip in alle richtingen. De voet van de bankschroef is dus 360° draaibaar en vast te zetten in iedere hoek.

De bankschroef is gemaakt van gesmeed staal, en kan daardoor flinke klappen verdragen. Dit is de ideale bankschroef voor montage op de hoek van een werkbank en voor gebruik in kleine ruimtes (zoals een klusbus) omdat je met deze bankschroef altijd wel je draai kan vinden.