Aanbieding!

HBM Elektrische Snoeischaar 3.6V

 69,95

Aantal
EAN: 7435125826878 Artikelnummer: 11061 Categorie:

Productomschrijving

Het doorknippen van takken met een snoeischaar kan soms flink wat knijpkracht vergen. Met deze elektrische snoeischaar kan iedereen grote takken, tot 12 mm dik, moeiteloos (letterlijk) doorknippen.

Deze ingenieuze snoeischaar kan je beschouwen als de “elektrische fiets onder de snoeischaren”. Jong en oud kan hier veilig mee knippen en het nog heel lang volhouden ook! Veilig, omdat je eerst de ontgrendelingsknop moet indrukken, voordat je de trekker kan overhalen. Dit is een handeling waarbij je met je hele hand beide schakelaars tegelijk moet indrukken. Na het indrukken van de trekker, gaat de schaar eenmaal dicht en vervolgens weer open, geheel automatisch! Dat alles duurt 1,2 seconden.

Wat dus op het eerste gezicht een beetje overdreven luxe lijkt, is in feite een stuk gereedschap waar je heel snel niet meer zonder wilt zijn. Voor hen die niet halverwege willen stoppen met snoeien omdat de vermoeidheid intreedt, voor hen die reumatische pijn hebben in de handen maar nog wel willen genieten van hun tuinonderhoud, voor hen die kerngezond zijn en sterke handen hebben en gewoon van technische oplossingen houden voor vervelende repetitieve handelingen, is er nu dus deze handige elektrische snoeischaar!

Deze snoeischaar wordt geleverd inclusief oplader voor de 3.6 V Li-Ion accu.

Technische eigenschappen

  • Voltage 3.6 Vdc 1.5 Ah Li-ion
  • Oplaadtijd 3-5 uur
  • Maximale dikte om te knippen(zacht hout) 12 mm
  • Onbelaste snelheid 1.2 sec

Extra informatie

Gewicht 0,85 kg