Aanbieding!

HBM 5 Liter Elektrische Oplaadbare Drukspuit Op Accu – 2.5Ah

 49,95

Aantal
EAN: 7435125828827 Artikelnummer: 11083 Categorie:

Productomschrijving van HBM 5 Liter Elektrische Oplaadbare Drukspuit Op Accu – 2.5Ah

Onkruid of bladluis bestrijden door gif te sproeien, is met deze elektrische drukspuit nu een stuk minder vervelend. Nooit meer elke minuut opnieuw pompen om de druk te verhogen! Gewoon relaxed met de draagriem om je schouder, de elektrische pomp het werk laten doen en spuiten maar. Zo kan je nu geconcentreerd in de gaten houden of je overal bent geweest en sla je nooit meer per ongeluk stukjes over.

Deze oplaadbare drukspuit hoeft natuurlijk niet alleen gebruikt te worden voor het spuiten van gif, maar kan ook voor het bewateren of bemesten van je balkon- of kamerplanten worden gebruikt. Met de 5 liter inhoud van de watertank / drukvat hoef je in ieder geval niet snel bij te vullen.

Op het zwarte pomphuis geeft een LED indicator, zowel tijdens gebruik als tijdens het opladen aan, wat de status van de accu is. Opladen geschiedt door een USB lader aan te sluiten op de meegeleverde USB kabel, die op het pomphuis aangesloten wordt. De sproeilans is uitschuifbaar en de sproeikop kan worden ingesteld voor het sproeien met een een brede gewaaierde- of juist gerichte straal.
Productspecificaties van de HBM 5 Liter Elektrische Oplaadbare Drukspuit Op Accu – 2.5Ah
Capaciteit 5 liter
Accu 2.5Ah

De HBM 5 Liter Elektrische Oplaadbare Drukspuit Op Accu – 2.5Ah wordt geleverd inclusief

  • Watertank/Drukvat
  • Drukspuit
  • USB lader
  • USB kabel
  • Handvat
  • Draagriem

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg