Aanbieding!

HBM 1500W Verticuteermachine 360 mm inclusief Raker

 169,95

Aantal
EAN: 7435125811812 Artikelnummer: 10889 Categorie:

Productomschrijving

Door het herhaald maaien van een grasgazon, ontstaat na lange tijd een laag verdicht materiaal, die tot gevolg heeft dat het gras niet meer goed kan ademen en er onvoldoende voedsel naar de wortels van het gras kan doordringen.

Hier bestaan twee oplossingen voor:

Verticuteren: Het verticaal aanbrengen van sneden in het gras oppervlak (vertical cutting) om zuurstof en voedsel weer naar de graswortels te laten doorstromen.

Harken / Rakelen: Het tussen het levende gras wegharken van de laag dood gras / gemaaide grasresten.

Deze handige lichtgewicht elektrische HBM verticuteermachine, is geschikt voor het uitvoeren van beide bovengenoemde bewerkingen!

De machine is voor het harken / rakelen voorzien van een opvangbak. Deze bak wordt opgehangen aan de achterzijde van de machine en is makkelijk af te koppelen, waardoor deze gemakkelijk geleegd kan worden. Voor het verticuteren is de bak minder / niet nodig (afhankelijk van de eigenschappen van het gazon / type gras) en kan deze weggelaten worden.

Door de lichte machine om te draaien, kan je gemakkelijk, door één handmoer los te draaien, de verticuteermessen vervangen door de rakel.

De verticuteerdiepte, dan wel de hark diepte, is instelbaar middels een handvat aan de bovenkant van de machine (-3mm, -6mm, -9mm, -12mm en +10mm).

De gehele behuizing van deze elektrische verticuteermachine is gemaakt van slagvast Polyethyleen (PE) en is daardoor UV bestendig, taai roest-loos en vrijwel onverwoestbaar. Zowel de stekker als het snoer van een verlengsnoer kunnen gemakkelijk op de stuurstang worden vastgezet.

Technische eigenschappen van de HBM 1500W Verticuteermachine 360 mm inclusief Raker

  • Voltage 230 volt
  • Vermogen 1500 Watt
  • Behuizing polyethyleen (PE)
  • Verticuteerdiepte – 3mm, -6mm, -9mm, -12mm en + 10mm
  • Verticuteerbreedte 360 mm

Extra informatie

Gewicht 10,7 kg