Aanbieding!

HBM 1600W Electrische Grasmaaier / Gazonmaaier 38 cm

 149,95

Aantal
EAN: 8718502999686 Artikelnummer: 57058HBM Categorie:

Productomschrijving van HBM 1600W Electrische Grasmaaier / Gazonmaaier 38 cm

De HBM 1600 Watt grasmaaier is een fraaie compacte elektrische tuinmachine die licht is in gebruik en je gazon er snel weer netjes uitziet! De 1600 Watt motor zuigt met zijn maaimes met een diameter van 38 cm het gras naar boven, waardoor het rechtop gaat staan. Het snel roterende mes snijdt het gras vervolgens op de gewenste lengte. Deze maaihoogte kan eenvoudig in 5 keuze standen worden ingesteld met een grote hendel op de bovenzijde van de grasmaaier. Door deze hendel worden alle vier de wielen tegelijk in hoogte gewijzigd! Dit in tegenstelling tot vele andere grasmaaiers waarbij slechts de voorwielen in hoogte veranderen. Dit heeft een fraaier en vlakker gemaaid gazon tot gevolg!

Door de opvangbak aan de achterzijde op deze gazonmaaier te bevestigen wordt het gemaaide gras direct in de bak opgevangen. Zonder de bak veranderd de luchtstroom in het maaidek, waardoor het het gras verder gemulched wordt en er dus kleine grassnippers ter bemesting in het gemaaide gras achterblijven.

De gehele behuizing van de machine is van UV bestendig en slagvast kunststof gemaakt (PP). De onderdelen waar grote krachten op komen te staan zijn van gepoedercoat staal gemaakt. Dat maakt dit een veilige, degelijke en toch zeer lichte machine waar je vele jaren lang plezier van zal hebben.

Eigenschappen van de HBM 1600W Electrische Grasmaaier / Gazonmaaier 38 cm

Lichtgewicht, elektrische duwmaaier, ideaal voor tuinen tot 500m² oppervlakte.
Handig en stil, gemakkelijk te onderhouden, zijn kracht en 5 verschillende maaihoogtes zorgen voor een perfecte en nauwkeurige maaibeurt van uw gazon elke keer dat u maait.
De stijve opvangbak met een capaciteit van 40L in combinatie met het achterste uitwerpsysteem bespaart u kostbare tijd. Geen heen-en-weer reizen meer om het gazon steeds te legen! En dankzij het venster met een niveau-indicator kunt u het vulniveau van de bak in één oogopslag inschatten. Geen overvolle en zware bakken meer!
Bovendien zorgt de HBM elektrische maaier, uitgerust met 150 mm voor- en 200 mm achterwielen, voor uw gazon en beschermt hem tijdens het rijden.
Tot slot, uitgerust met een softgrip stuur en zijn 3 mogelijke hoogteverstellingen, instelbaar en uitschuifbaar, is het gebruik en het opbergen van uw elektrische maaier niet langer een noodzaak maar een waar genoegen!

Extra informatie

Gewicht 10 kg