Aanbieding!

HBM Professioneel FFP2 Stofmasker, Mondkapje – 20 Stuks

 39,95  29,95

Aantal
EAN: 7435125735798 Artikelnummer: 10277 Categorie:

Productomschrijving

Mondkapjes (of wat de vakman voor de Corona crisis “stofmaskers” noemde), zijn de laatste tijd een verplicht kledingstuk geworden. Des te belangrijker is het dat deze belemmerende gelaatsbedekking prettig en comfortabel past, goed afsluit, de drager niet naar lucht laat happen, en de bescherming tegen schadelijke aerosolen biedt, die de laatste tijd in binnenruimtes rondwaren.
Deze FFP2 (Filter Facepiece Particle klasse 2) mondkapjes doen precies dat! Op de plaatsen waar de meeste mondkapjes niet goed afsluiten (en dus open staan) en lucht laten ontsnappen en tevens binnenlaten, zijn bij deze luxe mondkapjes schuimrubberen strips aangebracht. Hierdoor sluiten deze mondkapjes niet alleen beter af, maar dragen ze ook nog eens prettiger.
Verder onderscheiden deze mondkapjes zich doordat ze elastieken hebben, die om de nek en het hoofd worden aangebracht, in plaats van (de op den duur pijnlijke) elastieken die om de oren worden opgespannen. Dit voorkomt dus pijnlijke oorschelpen en draagt veel comfortabeler!
Doordat deze mondkapjes beter afsluiten, zal je ook minder snel last hebben van beslagen brillenglazen. Dat is goed nieuws voor de klusser met een veiligheidsbril en natuurlijk ook voor iedere brildrager.
Het materiaal van deze mondkapjes is gemaakt van een samengeperst mengsel van poly-amiden en katoen, waardoor de kapjes niet zullen gaan pluizen.
Dit zijn mondkapjes die bescherming bieden tegen zowel de Corona aerosolen als tegen andere biologische agentia als pollen en bacteriën en tevens geschikt zijn voor industrieel gebruik.