Aanbieding!

Professionele Blindklinkmoertang en Popnageltang M3, M4, M5, M6, M8 en M10

 39,95

Aantal
EAN: 7435125733732 Artikelnummer: 10251 Categorie:

Productomschrijving

Met deze zeer compleet uitgevoerde set, haalt u het beste in huis op het gebied van handmatig blindklinkmoeren en popnagels bevestigen.

De set bestaat uit een zeer zwaar uitgevoerde multifunctionele tang, die middels hulpstukken kan worden geconfigureerd als blindklinkmoertang of als popnageltang.

Met deze tang kunnen popnagels in diameters van 2,4 mm / 3,2 mm / 4 mm / 4,8 mm en 6 mm worden bevestigd. De nozzles voor deze maten zijn in het handvat geschroefd en zodoende als het ware opgeborgen in de tang.

Blindklinkmoeren kunnen in de maten M3, M4, M5, M6, M8 en M10 worden vastgezet met deze fraaie tang. De hulpstukken voor deze maten zijn elk verpakt in een kunststof kokertje met eigen kleurcode die in de fraaie polypropyleen koffer met overzichtelijke layout elk hun eigen plaats hebben.

Het werken met deze tang is erg prettig. Zo kan je vanwege de grote mechanische overbrenging en het ergonomische handvat, zonder al te veel inspanning te hoeven doen, zeer grote krachten overbrengen. Wat je met deze tang vast zet… zit dan ook goed vast!

Andere suggesties…