Aanbieding!

HBM Verrijdbaar Lasscherm, Lasgordijn, Slijpscherm Met Frame – 180 x 180 cm

 99,95

Aantal
EAN: 7435125817821 Artikelnummer: 10954 Categorie:

Productomschrijving

Lassen, vooral elektrode lassen en MIG lassen, maar ook slijpen, gaat gepaard met spatten. Vaak doen die spetters van gesmolten metaal meer schade aan de directe omgeving dan je in eerste instantie denkt en ontdek je pas later dat er weer ergens een gat of schroeiplek in zit, wat niet je bedoeling was.

Dit scherm is een verrijdbare spatscherm voor lassen en slijpen. De brandvertragende kunststof waaruit dit scherm bestaat, houdt alle gloeiende metaaldeeltjes gegarandeerd tegen. Tevens beschermd het andere personen in dezelfde ruimte van het felle licht en de UV straling van het lassen.
Het grote oppervlak van 180 x 180 cm biedt direct al veel bescherming. Het verrijdbare metalen scherm is echter ook nog eens koppelbaar aan meerdere andere schermen, zodat een cel (werkplek) kan worden gevormd, die geheel kan worden afgesloten van de rest van de werkplaats. Ook kunnen meerdere gekoppelde schermen dienst doen als verrijdbare beschermende muur die makkelijk om een groot werkstuk heen geplaatst kan worden.

Extra informatie

Gewicht 7 kg