Aanbieding!

Professionele Digitale Multimeter Met Kabelvinder Functie en LED Verlichting – Model 1

 39,95

Aantal
EAN: 7435125750753 Artikelnummer: 10380 Categorie:

Productomschrijving

Deze fraaie, volledig automatische, digitale multimeter is er voor degene die graag een compacte multimeter meenemen op een klus, waarbij geen stroom gemeten hoeft te worden. Stroom meting is sowieso altijd een lastige opgave, omdat daarvoor de multimeter in serie moet worden geschakeld met de stroombron, wat vaak de nodige uitdagingen geeft. Voor de gemiddelde klus thuis is het vaak niet nodig om een stroommeting te kunnen doen, en dan is het dus een voordeel als daarmee het meetinstrument compacter wordt en makkelijker mee te nemen is.

Deze multimeter is nog steeds een erg goed allrounder en meet wisselspanning, gelijkspanning en weerstand. Alle weerstanden beneden 50 Ohm zullen worden beschouwd als kortsluiting / contact en daarvoor wordt een duidelijk geluidssignaal ten gehore gebracht. Het instellen van een bereik is niet nodig, want dat geschiedt automatisch. De multimeter wordt compleet geleverd met twee fraaie probes aan lange kabels. Alle metingen kunnen wordt vastgezet middels de HOLD functie, zodat de meetwaarde leesbaar blijft na de meting gedaan te hebben. Dat is noodzakelijk voor de vaak voorkomende situatie waarin je niet naar het display kan kijken, terwijl je de probes op een “spannende” plek contact laat maken.

Verder beschikt deze multimeter over een NCV sensor (No-Contact-Voltage), hetgeen beter bekend is als een spanningszoeker (inductie meting). Erg handig om toch zeker te zijn dat een groep uit staat. Ook het LED lampje is een handige aanvulling om op donkere plekken de draad niet kwijt te raken.

Dit is dus een zeer handige multimeter voor de elektra-klusser, die een compacte multimeter met automatische bereik instelling zoekt, zonder overspoeld te raken door een stroom aan spannende functies die weerstand oproepen bij de gebruiker.

Technische gegevens

  • DC Voltage 0.8V-600V
  • AC Voltage 1.0V-600V
  • Resistance 0Ω-20MΩ
  • Backlight;Data hold
  • Battery 1.5vX2

Overige gegevens

  • Smart multimeter
  • 1999 NVC and True RMS with auto range 2000 counts, LED Torch;