Aanbieding!

HBM Professionele Hydraulische Krimptang, Perstang Voor Hydraulische Slang

 149,95

Aantal
EAN: 7435125723764 Artikelnummer: 10167 Categorie:

Productomschrijving

Voor iedereen die hydraulische gereedschap heeft en dat zelf wil kunnen repareren, en voor de professional die dagelijks airconditioners of zware hydraulische werktuigen onderhoudt, is deze set een onontbeerlijk stuk gereedschap!
Met deze hydraulische krimptang set kan je zowel normale hydraulische rubberen slangen (in de maten 8, 10 en 12 mm) als de zg “A/C reduced barrier” slangklemmen, zoals gebruikt bij Airconditioners (in de maten 6, 8, 10 en 12 mm) stevig bevestigen op een metalen buis.
Deze zeer fraai uitgevoerde en afgewerkte set bestaat uit een hydraulische tang en 7 sets klembekken, elk met hun eigen kleurcodering.
De perstang bestaat uit een zeskantige ring die kan worden opengeklapt. De klembekken worden per set in de zeskantige ring van de tang ingelegd. Door nu met het handvat te pompen beweegt de bek van de tang met zeer grote kracht, de klembekken vervolgens naar elkaar toe, zodat de slangklem wordt ingedrukt. Met de draaiknop op het handvat wordt de bewegingsrichting van de tang omgedraaid, zodat hij ook weer hydraulisch geopend kan worden.
De set is verpakt in een handige draagkoffer, waarmee deze complete hydraulische slang klemmen pers gemakkelijk naar een onderhoudsklus kan worden meegenomen.
Technische Gegevens
  • Kracht van de zuiger 80KN.
  • Maximale slag van de zuiger 14 mm.
  • Armkracht 75 Kg
  • Krimptijd Ca. 10 seconde.
  • Geleverd inclusief 6 matrijzen 6 SRB, 6-8 SRB, 10 SRB, 12 SRB, # 8, # 10, # 12.