Aanbieding!

HBM Professionele Mobiele Elektrische Dieselpomp, Stookoliepomp Met 75 Liter Tank

 499,95  399,95

Aantal
EAN: 7435125692671 Artikelnummer: 10033 Categorie:

Productomschrijving

De HBM Professionele Mobiele Elektrische Dieselpomp, Stookoliepomp Met 75 Liter Tank is een kunststof dieseltank met een inhoud van 75 liter. De diesel tank is voorzien van een 4 meter lange slang en automatisch vulpistool. De dieseltank wordt geleverd in de kleur rood en is voorzien van een elektrische brandstofpomp. De brandstofpomp heeft een capaciteit van 40 liter per minuut en wordt aangesloten door middel van de bijgeleverde accuklemmen.De dieseltank is geschikt voor het transport van 75 liter diesel naar de werkplek. Bij gebruik conform ADR artikel 1.1.3.1. c is bij deze dieseltank geen ADR keurmerk benodigd. (vrijstelling tot 450 liter).Door de mogelijke vrijstelling wordt de dieseltank zonder ADR certificaat geleverd. Kunststof IBC’s die zonder ADR certificaat geleverd worden hoeven niet iedere 2,5 jaar gekeurd te worden. Tevens mogen de dieseltanks hierdoor ook na het vijfde gebruiksjaar gebruikt blijven worden.

HBM Professionele Mobiele Elektrische Dieselpomp, Stookoliepomp Met 75 Liter Tank

Het tanken van diesel of stookolie, terwijl uw voertuig op zijn plek blijft staan? Het kan met deze mobiele elektrische brandstofpomp!

Op de stevige polypropyleen opslagtank met een inhoud van 75 liter, is een 12 Volt elektrische pomp gemonteerd, die snel diesel of stookolie kan verpompen. De elektrische pomp kan met behulp van accuklemmen op een 12V accu worden aangesloten (bijvoorbeeld de accu van het te vullen voertuig).

De stevige aluminium handgreep van de vul nozzle is voorzien van een handsfree functie. Deze zorgt ervoor dat de toevoer van de vloeistof wordt afgesloten, zodra het vloeistofniveau de nozzle raakt, precies zoals bij het tankstation.

Aan de aanzuigzijde van de pomp is een transparant stukje slang naar het vat gemonteerd, zodat eventuele luchtbellen in de vloeistof duidelijk waargenomen kunnen worden. De kunststof wielen lopen zeer licht, ook als het vat helemaal gevuld is. Als de slang en de vul nozzle aan de aluminium haak aan de voorzijde worden opgehangen, kan het geheel gemakkelijk verreden worden.

De pomp is voorzien van een vloeistofbestendige schakelaar, zodat er geen olie of brandstof binnen kan dringen en brandgevaar ontstaat. De pomp heeft een opbrengst van 40 liter per minuut, waarmee de gehele inhoud van de tank dus binnen twee minuten leeg gepompt kan worden!

Technische Gegevens

 • Tankinhoud 75 Liter.
 • Voltage 12 Volt.
 • Capaciteit 40 Liter per minuut.
 • Lengte van de afgifteslang 400 cm.
 • Lengte van de stroomkabels 400 cm.
 • Afmetingen van de wielen 200 mm.
 • Totale afmetingen 105 x 53 x 48 cm.

Overige Gegevens

 • Uiterst schokbestendige uitvoering in sterk polyetheen.
 • Grote volle kunststof wielen, geschikt voor oneffen ondergronden.
 • Grote handgrepen bovenaan voor het vooruit trekken van de tank.
 • Sleuven aan de bovenkant van het vat voor het vastzetten met sjorbanden.
 • Betrouwbare en efficiënte opslag en transport van Diesel in zowel de werkplaats, op verplaatsing, pechverhelping, etc.