Aanbieding!

HBM 13 Delige Bandenlichters en Velgbeschermers Set

 29,95  14,95

Aantal
EAN: 7435125711747 Artikelnummer: 10114 Categorie:

Productomschrijving

Een band van een velg afhalen vergt speciaal gereedschap. Dit is een complete set gereedschappen waarmee deze klus op een (voor band en mens) veilige manier kan worden uitgevoerd.
Deze bandenlichters set bestaat uit een drietal lepels met lange arm, zodat er veel kracht mee overgebracht kan worden. Deze lepels hebben een fraai afgewerkt verchroomd oppervlak zonder scherpe randen. Een band lek steken is er met deze lepels dan ook niet bij.
Verder bestaat de set uit een drietal velg beschermende polyethyleen profielen. Deze profielen kunnen op de rand van de velg worden geklikt op de plaats waar je met de lepel aan het werk ben. Zo kan je de velg dus nooit beschadigen en doordat je de kracht verdeeld over een groter oppervlak is indeuken ook minder waarschijnlijk geworden. Deze velgbeschermers zijn voorzien van een handig koordje dat je door het gat van de velg kan rijgen waardoor je de PE profielen nog beter op hun plaats houd als je met de lepels kracht gaat zetten.
Tot slot wordt deze banden gereedschapsset nog verder compleet gemaakt met een setje ventiel gereedschappen (type schrader ventielen), zoals een multifunctioneel sleuteltje en een 6 inzetventielen.