Aanbieding!

HBM Professionele Automatische Acculader 6-12 Volt, 2Ah – 60Ah

 24,95

Aantal
EAN: 7435125676688 Artikelnummer: 9900 Categorie:

Productomschrijving

Het opladen van een loodaccu dient idealiter te geschieden volgens een bepaalde laadcurve. Dat is een bepaald verloop van de laadstroom en de laadspanning gedurende het opladen van een accu. Dat verloop is afhankelijk van het laadniveau van de accu.

Deze automatische acculader meet continu het laadniveau van de loodaccu, en past daar de laadstroom en laadspanning op aan, rekening houdend met de voor loodaccu’s geldende karakteristieke laadcurve. Zo krijgt de accu altijd de juiste lading die bovendien afhankelijk is van de gezondheid van de accu. Hierdoor is deze microprocessor gestuurde acculader ook in staat om in lage temperaturen tot -5° C een loodaccu op te laden. Dit maakt deze acculader dus ook zeer geschikt om tijdens de winter een zwakke loodaccu nieuw leven in te blazen.

Op het display laat gedurende het laadproces zien hoeveel stroom er naar de accu vloeit en wat de status van het laadproces is. Met de “Mode” knop kan je kiezen of je de acculader wil gebruiken voor een 6 Volt accu of een 12 Volt accu.

Zorgeloos op de meest ideale manier een 6 – of 12 Volt loodaccu laden doe je met deze automatische acculader!