Aanbieding!

HBM 1200 Watt Tafelcirkelzaag 210 mm.

 149,95

Aantal
EAN: 7435125751774 Artikelnummer: 10391 Categorie:

Productomschrijving

Deze zeer handige kleine tafelcirkelzaag machine is compact, makkelijk te verplaatsen en toch van alle functionaliteiten voorzien die je aantreft bij de grotere machines. De machine is ontworpen met de kleinere werkstukken in gedachte en is daarmee ideaal voor de veeleisende hobbyist, de modelbouwer en voor de werkplaats met weinig ruimte. Het formaat van deze machine laat zich het beste omschrijven als net voorbij het formaat van een mini cirkelzaag tafel en zou je dus klein medium formaat kunnen noemen.

Voor zijn kleine formaat is deze cirkelzaagmachine echter extreem sterk. Zijn 1200 Watt motor zal geen enkele moeite hebben om zelfs de hardste houtsoorten op volle zaagdiepte te doorklieven met het meegeleverde 210mm zaagblad dat voorzien is van Widia tanden.

De zaagtafel is uitschuifbaar om extra steun te bieden aan bredere werkstukken. De langsgeleiding is aan de voor- en achterzijde van de zaagtafel vast te zetten voor een stevige fixatie. Tevens is de langsgeleiding voorzien van een aluminium opzetprofiel dat voor het zagen van dunne platen of voor het zagen van balkjes in twee standen kan worden gemonteerd aan de langsgeleider.

De schuinstelling en de diepte instelling van van het zaagblad geschiedt met handige handwielen aan de voorzijde onder de zaagtafel. De beschermkap met stofafzuiging kan op een stofzuiger worden aangesloten. Een kunststof duwstok is meegeleverd en kan aan de behuizing van de machine worden bevestigd, zodat je die nooit kwijtraakt. Kortom: Overal is aan gedacht bij deze fraaie compacte tafelcirkelzaag!

 

Technische eigenschappen van de HBM 1200 Watt Tafelcirkelzaag 210 mm.

 

  • Motor vermogen 1200 Watt
  • Voltage 230 Volt
  • Zaagblad diameter 210 MM
  • Asgat zaagblad 30 MM
  • Maximale zaagdiepte 90 ° 48 MM
  • Maximale zaagcapaciteit 45° 45 MM
  • Gewicht 17 KG

Extra informatie

Gewicht 13.8 kg