HBM Professionele Tacker en Spijkerpistool op Accu

 199,95

Aantal
EAN: 7435125678668 Artikelnummer: 9918 Categorie:

Productomschrijving

Iedere professional in de afbouw weet dat een tacker of spijkerpistool tot de belangrijkste gereedschappen behoren tijdens de klus. Tackers werken meestal op perslucht. Dat heeft als nadeel dat er ook een compressor moet worden meegenomen en dat je daarna altijd last hebt van de persluchtslang tijdens het werken. Dit spijkerpistool heeft echter zijn eigen krachtbron ingebouwd en! Dit is een draad- en slangloze elektrische accu-tacker die makkelijk kan worden meegenomen. De tacker, twee accu’s, een lader en een klein voorraadje krammen en spijkers worden geleverd in een compacte opbergkoffer.

Deze accu-tacker is zeer krachtig en kan spijkers tot 50 mm lengte en krammen tot 40 mm lengte in iedere houtsoort aanbrengen. Er is ook gedacht aan de ergonomie en de snelheid van werken! Zo is het erg vermoeiend om bij het vastzetten van grote panelen bijvoorbeeld, waarbij vele spijkers achter elkaar moeten worden ingebracht, steeds weer de trekker te moeten overhalen. Dit spijkerpistool is voorzien van een tweede modus waarin het pistool de volgende spijker zal “schieten” zodra de tip van het pistool (weer) wordt ingedrukt. Hiermee wordt verzekerd dat het spijkerpistool tegen het paneel wordt aangedrukt alvorens te schieten. Deze modus zal het werk dus flink veel makkelijker en sneller maken.

Verder is er natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht. Zo kan het spijkerpistool nooit per ongeluk een spijker of kram afschieten, als niet eerst de veiligheidsknop bij de trekker wordt ingedrukt.

Met een handige draaiknop kan de diepte van het inbrengen van de spijker worden bijgesteld.

Een led lampje geeft aan of er sprake is van oververhitting, een vastloper, een lege accu of het opraken van de voorraad spijkers. Twee powerleds aan de beide zijkanten van deze tacker, verlichten de plek waar de spijker in zal worden aangebracht.

De tacker is voorzien van een haak om hem aan een broekriem te hang.

Deze accu-tacker is bijzonder geschikt voor de mobiele vakman die zonder compressor op locatie een mooie afbouw klus wil klaren, maar natuurlijk ook voor de verwende amateur die zonder perslucht snel iets wil tacken.

Leveringsomvang

  • Accu-spijker- / krammen pistool
  • 2 li-ion accu’s van 18V 2.0Ah
  • Acculader
  • 4 krammenstrips, 1 spijkerstrip
  • Koffer (Polypropyleen blow-molded)

Andere suggesties…