Aanbieding!

HBM Hogedruk Airless Spuitmachine Verfspuit Wandspuitmachine Set 1010 Watt

 299,95  199,95

Aantal
EAN: 7435125713727 Artikelnummer: 10130 Categorie:

Productomschrijving

Muurverf spuiten gaat niet goed met een normale verfspuit werkend op perslucht. Daar is muurverf te dik (te viskeus) voor. Om toch muurverf spuitend en dus snel en streeploos te kunnen aanbrengen op je muren, heb je dus speciale apparatuur nodig. Deze hogedruk wand spuitmachine is zo’n speciaal apparaat!
De airless verfspuit pompt onder zeer hoge druk alle soorten muurverf  door een 10 meter lange hogedrukslang naar de spuitpistool. De spuitmond van dit spuitpistool kan worden gedraaid zodat hij zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt. In deze spuitmond kunnen vervolgens de diverse nozzles worden geplaatst met verschillende spuitbreedtes. Deze nozzle kan zelfs nog worden gericht (links – rechts) voor het spuiten van moeilijk bereikbare plaatsen.
Standaard wordt er een extra nozzle meegeleverd met deze set. Om een langere slag te kunnen maken tijdens het spuiten van grote oppervlakken (wat een muur vaak is) wordt ook een verlengstuk van het spuitpistool meegeleverd, waarmee de spuitmond op ca 40 cm afstand van het handvat van het pistool komt te staan.
De pompunit staat op een stevige metalen standaard en is daardoor gemakkelijk overal neer te zetten, zonder dat hij kan omvallen. Aan de uitgang van de pompunit is een manometer geplaatst, waardoor je snel kan aflezen met hoeveel druk je aan het spuiten bent.
De pompunit is voorzien van een schakelaar die de pomp richting omdraait en zodoende zowel de invoer als de uitvoer slang leegpompt na gebruik. Aan de invoer kant komt dan de ongebruikte verf uit de aanzuig slang, waardoor deze slang simpelweg in de emmer met muurverf kan worden gelegd om zo weer veel verf terug te pompen naar deze emmer.
Om de verf helemaal uit deze wand spuitmachine te verwijderen en het de verfspuit schoon te maken kan je de nozzle hierna simpelweg even in een emmer met water onderdompelen om zo het restant aan verf met water door te spoelen.
Aan de invoer kant van de pomp heeft de siliconen invoer slang aan het uiteinde een grote verzwaarde zuigmond met filter (metalen rooster). Deze verzwaarde aanzuigmond blijft dus goed liggen op de bodem van een emmer muurverf en door het filter zullen er geen harde verfdelen worden aangezogen. De verbinding van deze invoer slang met de pompunit is volledig 360° draaibaar, zodat je vrij bent om te kiezen waar je de pompunit neerzet ten opzichte van de emmer verf. Ook kan de invoer slang gemakkelijk met een metalen clip worden losgekoppeld van de pompunit.
Als je snel en streeploos een muur wilt verven, dan doe je dat met deze professionele wand spuitmachine die tot in de kleinste kiertjes en naadjes verf weet aan te brengen in een tempo waar drie mensen met een roller niet tegenop kunnen!
Technische Gegevens
  • Vermogen 1010 Watt.
  • Maximale opbrengst 1,5 Liter per Minuut.
  • Maximale spuitdruk 3000 PSI. / 206 Bar.
  • Afmetingen van de verfslang 6,4 / 12,3 mm x 10 Meter.
  • Afmeting 38,5 x 27 x 43 cm. (L x B x H)