HBM Draagbaar Inductieapparaat

 349,95

Aantal
EAN: 7435125588516 Artikelnummer: 9305 Categorie:

Productomschrijving

Voor versneld losmaken van bouten en moeren. Bijzondere kenmerken: Door verhitting worden bouten, moeren en lagers eenvoudiger te verwijderen zonder gebruik te maken van open vuur Is geschikt om elk type magnetische metalen te verhitten. Voordelen: Tijd besparend: snel, extreem nauwkeurige verhitting. Brandveilig: produceert geen vlammen, maximale veiligheid voor de gebruiker. Functioneel: te gebruiken met een hand, opzet adapters kunnen eenvoudig gewisseld worden. Toepasbaar in: Automotive industrie, Industrieel onderhoud, Luchtvaart industrie, Marine industrie, Petrochemische industrie.

1.Dit apparaat is ingebouwd in de oververhittingsbeveiliging, schakelt zichzelf uit om oververhitting te voorkomen en kan de temperatuur na gebruik normaliseren. 2. Gebruik het alstublieft niet langer dan 2 minuten. Hoewel het apparaat is ingebouwd in de bescherming tegen oververhitting, moet u het niet vaak gebruiken totdat de stroom wordt uitgeschakeld door de thermische schakelaar. Dit verkort de levensduur van het apparaat. 3. Plaats tijdens het gebruik de spoel in het midden van de bout. Probeer Blokkeer de back-endventilator niet tijdens het werken, anders neemt de koelcapaciteit af en raakt het apparaat erg snel oververhit. 6. Plaats dit apparaat niet in de koelkast in de buurt van de airconditioner. Anders kan water in de unit condenseren en kan het board worden beschadigd. geen grote metalen onderdelen te bereiken of te naderen (dit is de plaats waar u niet hoeft te verwarmen). Anders neemt de werklast en de langzame verwarmingssnelheidgrendel toe. Let op de volgende afbeelding. 4. Als de isolatie beschadigd is, vervangt u deze door een nieuwe isolatieslang of vervangt u de spoel. (Doorbraak van de isolatiebuis kan ertoe leiden dat de inductiespoel te kort wordt, waardoor de verwarmingsfunctie afneemt en de werkbelasting van het apparaat toeneemt.) Werkcapaciteit (maat van de bout is 22 mm) Werkuren: Duurt 2 minuten. (Van de normale temperatuur tot de beveiligingstemperatuur bij uitschakelen); Referentie van verwarmingsvermogen: Verwarmen van 3 stuks bouten van 25 °C tot 300 °C

1. Draai de 2 bevestigingsschroeven 0,5 cm tegen de klok in los. 2. Kies de coil-grootte die geschikt is voor uw taak en steek de twee uiteinden in de voorste gaten. 3. Draai de bout met de klok mee om de spoel vast te zetten. 4. Plaats het verwarmingselement en plaats het in het midden van de spoel. Houd vervolgens de rode knop ingedrukt en het voorlicht gaat tegelijkertijd aan. 5. Tegelijkertijd stijgt de temperatuur van de verwarmingselementen wanneer de werkzaamheden zijn voltooid, laat de knop los en bewaar deze op een veilige plaats.

Leveringsomvang

  • 2 x Opzetkop adapter met een binnen diameter van 28 mm, voor het verhitten van moeren
  • 2 x Opzetkop adapter met een binnen diameter van 38 mm, voor het verhitten van moeren
  • 2 x Opzetkop adapter met een binnen diameter van 48 mm, voor het verhitten van moeren
  • 2 x Flexibele opzet adapter, 800 mm lang.
  • Geleverd in aluminium koffer.